Containere maritime ca școală

Proiectul OoSC va înființa, până în primul trimestru al anului 2020, 50 de școli din containere maritime în patru orase din India, Nepal și Bangladesh.

Un proiect inovator a fost lansat în India pentru a aborda problema asigurării unei educații de calitate pentru copiii străzii din Commonwealth. Denumit proiectul Out of School Children (OoSC), își propune să înscrie si să educe 127 de milioane de copii care au renuntat la școală în țările Commonwealth-ului, cu un accent special pe cei 17,7 milioane de copii din India. A fost înființat de educatorul Amreesh Chandra care transformă containerele maritime în săli de clasă. Proiectul OoSC va înființa 50 de școli din containere în patru orase din India, Nepal și Bangladesh, până în primul trimestru al anului 2020.

Datorită asamblării rapide, utilizarea containerelor maritime ajută la instalarea ușoară a infrastructurii de învățământ. Chandra a spus: „Astăzi există mai mulți copii în școală în întreaga lume decât în orice alt moment din istorie, dar există încă 262 de milioane de copii care nu sunt. Proiectul OoSC se va concentra pe punerea în aplicare a infrastructurii. „Proiectul, a adăugat el, se concretizează în Gorakhpur, UP, al doilea va apărea în scurt timp în Mirzapur, UP, iar al treilea la periferia unui sat de lângă Jaipur.

Sursa: www.financialexpress.com

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!