Spitale din containere

Am ajutat și ajutăm în continuare sistemul medical să-și desfășoare activitatea, fel și pacienții și personalul, cu cabinete medicale, clădiri de spitale și laboratoare medicale din containere.
Suntem ‘echipați’ cu ani de experiență în domeniu pentru a oferi spitale și cabinete medicale modulare la cele mai înalte standarde și personalizate pentru toate tipurile de afaceri și profesii medicale.
Odată cu evenimentele cauzate de pandemia de COVID-19 care a început în anul 2020, am observat o creștere a cererii pe piață pentru spatii medicale modulare și la un preț accesibil. Țările lumii au construit chiar și spitale modulare întregi în câteva săptămâni.

Cabinete medicale din containere

Am oferit serviciile noastre de comercializare containerelor destinate spitalelor și centrelor medicale în toată țara. Industria modulară, inclusiv noi, deservim comunitatea medicală de mult timp cu următoarele tipuri de clădiri:

 • Spitale modulare

 • Clinici medicale primare

 • Clinici dentare

 • Clădiri de birouri dermatologi și alergologi

 • Unități permanente de îngrijire urgență

 • Centre mobile de îngrijire urgență

 • Laboratoare medicale

 • Centre de îngrijire a pacienților

 • Facilități de imagistică de dializă

 • Unități de terapie intensivă (ATI)

 • Clădiri de cabinete medicale

 • Cabinete de Kinetoterapie

 • Clădiri de servicii de dezintoxicare

 • Diagnostic imagistic

În timp ce majoritatea se gândesc doar la spații medicale concepute pentru îngrijirea pacienților, medicii și personalul din domeniul medical beneficiază și de multe alte facilitați în timp ce își desfășoară activitatea odată cu achiziționarea de spitale sau cabinete medicale din containere. Aceste construcții modulare sunt concepute sa funcționeze și ca toalete, cantine, săli de pauza, vestiare și birouri administrative precum și camere de depozitare, etc.

Cum beneficiază sistemul medical de containerele modulare?

Containerele modulare pentru unitățile de asistenta medicală are foarte mult sens din trei motive, si anume:

1. Clădiri medicale personalizabile

Containerele modulare pot fi conectate pentru a satisface nevoia de spațiu și tehnologie pentru laboratoare, aparate de imagistică și raze X, sisteme informatice medicale și specificații pentru cabinete medicale. În plus, fiecare tip de personal medical are nevoie de instrumente diferite, camere de dimensiuni diferite și amenajări ale podelei, lățimi ale holului și cerințe de energie electrică.
Toate aceste cerințe specifice privind construcția de spitale sau cabinete medicale pot fi respectate cu eficienta de către vanzaricontainere.ro

2. Timpul scurt de realizare a unei construcții modulare necesare sistemului medical

Datorita construcției modulare de care beneficiază containerele, asamblarea este mai rapidă decât construcția tradițională. Spitalele din containere și cabinetele medicale din containere pot fi instalate mai rapid. Părțile modulare sunt deja construite, ceea ce înseamnă ca au nevoie doar de o mică cantitate de ajustare pentru a se adapta la diferite planuri sau specificații tehnologice. Spitalele și camerele medicale temporare ale spitalelor pot fi transportate și instalate convenabil fie în parcare, curte sau oriunde altundeva pe spatiile din apropiere, pentru a satisface nevoile pacienților și ale personalului medical.

3. Costul spitalelor și cabinetelor medicale

Costul unităților medicale modulare poate fi redus semnificativ. Fără întârzieri în livrare, construcție și autorizare, proiectul dvs. este finalizat mai rapid și economisește bani. Asigurați-va că personalul și pacienții dvs. au facilitățile de care au nevoie, atunci când au nevoie de ele.

vanzaricontainere.ro este o firma de încredere in ceea ce privește comercializarea de containere destinate unităților medicale modulare. Dacă instituția dvs. medicală are nevoie de o nouă clinică, laborator medical, clădire de spital, birou sau alt spațiu medical, apelați la echipa noastră. Contactați-ne cu încredere!

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!