Containerele șantier de vanzare Bucuresti

Containerele șantier sunt disponibile la cele mai mici preturi. Firma noastră comercializează containere șantier de cea mai bună calitate, rezistente și dotate cu geam termopan și covor PVC, disponibile pentru toate localitățile tarii.

Containere șantier pot avea orice suprafață. Pot fi containere modulare metalice simple sau containere metalice complexe, cu scară exterioară sau fară.

Containerele șantier au planșeul format din patru piese de colt cu sistem twist lock. Sunt din tabla zincata dublu fălțuită de 0,5 mm, dispun de structură metalică profilată la rece cu vată minerală de sticlă norma C1 de 100 mm, OSB de exterior 18 mm și linoleum PC trafic intens. Rezistenta portanta este de 400 kg/m2.

Acoperișul containerelor șantier este format din patru piese de colt sistem twist lock, au structura metalică profilată la rece și prevăzută cu canal de drenare a apei. Este realizat din tablă zincată dublu fălțuită 0,5 mm. Dispune de membrană hidroizolatoare. Are vată minerală 100 mm norma C1 și pal melaminat de 18 mm. Este dotat cu instalație electrică. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Acoperișul unui container șantier este susținut de stâlpi profilați la rece din tablă cu o grosime a materialului de 3 mm.

Pereții containerelor șantier disponibile sunt formați din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea clientului se pot executa și alte grosimi. Ușa este 800 x 2000 PVC sau ușa metalica Ninz. Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan.

Containerele șantier dispun de instalație electrica atât în exterior cât și în interior. Instalația electrică din exterior este formată din doua prize exterioare de 380 V la 32 A și agrafă pentru împământare. Instalația electrică din interior este formată dintr-un tablou cu siguranțe automate de 10 A/25 A, două prize duble IP55, un comutator și două lămpi neon 2 x 18 IP 65.

Galerie foto.

Galerie foto

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!