CONTAINERE BIROU DE VANZARE IN BUCURESTI

De asemenea, puteţi adăuga fără probleme extensii pentru birouri la construcţii convenţionale cu ajutorul sistemului flexibil de panouri. Dvs. determinaţi suprafaţa şi opţiunile de echipare necesare, iar noi livrăm soluţia de spaţiu potrivită.

Containere birou au un confort ridicat prin faptul că sunt termoizolate și hidroizolate, oferind clienților un cadru similar unui birou clasic.

Containerele birou construite cu dimensiuni prestabilite sau executate în funcție de cerințele dumneavoastră sunt încăperi ce oferă confortul necesar unui spațiu de firmă / birouri. Dacă doriți să comandați un container de birou trebuie să știi că acestea au o structura eficientă ce permite supraetajarea acestora de până la 4 etaje ( clădire de containere cu 4 nivele). Containerele birou pot fi construite la comandă, se pot mobila, se pot compartimenta și poziționă cu elemente sanitare în interiorul acestora. Containerele de birou pot fi optimizate conform funcționalității dorite și spațiului pe care îl aveți la dispoziție, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora în diverse locații.

Galerie foto.

Galerie foto

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!