Containere maritime pentru depozitare sunt solutii rapide pentru orice problema pe care o intampinati in vederea depozitarii diferitelor materiale sau echipamente

Orice solicitare a dumeavoastra va fi analizata si ne vom adapta cererii de servicii.

Putem asigura servicii de transport containere, manipulare containere, depozitare containere.

Prin partenerii nostri putem asigura servicii de reparatie si modificare containere, vopsire si grunduire, reparatii podea si usi containere maritime sau containere birou.

Serviciile de transport sunt asigurate cu o flota de patru camioane dotate cu macara care pot transporta si descarca containere maritime si de birou in  deplina siguranta si cu costuri reduse deoarece eliminam prezenta unui utilaj pentru manipulare containere care ar fi necesar pentru operatiunile de incarcare sau descarcare de pe camion.

Oferim garantie legala pentru lucrarile executate de compania noastra si oferim pentru lucru personal specializat si scolarizat pentru lucrarile speciale la instalatia electrica sau de aer conditionat.

Din anul 2014 oferim servicii de punere in functiune si reparatii pentru containerele maritime, asiguram deplasarea echipei noastre in orice regiune a tarii pentru interventia la containere frigorifice maritime.