Alegerea unei case poate fi un moment dificil, mai ales când nu sunt fonduri suficiente pentru construirea ei. Pentru a economisi timp și bani, echipa noastră realizează containere de locuit la cerere, cu posibilități de adaptare multiple.

Punem accent pe nevoile clienților noștri, tocmai de aceea am conceput containerele personalizate, care vin realizate la cheie. Construcția unei case este extrem de costisitoare, pornind de la fundație, până la realizarea pereților și a acoperișului. Instalația sanitară și instalația electrica reprezintă un cost suplimentar, în funcție de complexitatea lor și de numărul de nivele pe care sunt realizate.

Cei care preferă casele cu etaj, pot opta pentru containere modulare suprapuse, în sistem LEGO, cu până la 4 etaje. Ele sunt dotate cu scări exterioare, aparate de aer condiționat și bai separate, cu o compartimentare făcută după planul arhitectural dorit.

Calitatea și siguranță sunt două atribute esențiale în realizarea unei case. vanzaricontainere.ro pune accentul pe produsele rezistente, care nu se deteriorează chiar și în condiții de trafic intens sau vreme nefavorabilă. Containerele modulare au planșeul din tablă zincată dublu fălțuită de 0,5 mm, vată minerală de sticlă cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm și pot fi decorate cu linoleum PVC pentru trafic intens.

Rezistanta portantă este de 400 kg/m2. Totodată, protecția contra umezelii datorată de vreme este asigurata de acoperișul din tabla zincată dublu fălțuită de 0,5 mm, cu membrană hidroizolatoare, vată minerală cu norma C1 100 mm și pal melaminat de 18 mm, pe o structură metalică profilată la rece. Acesta nu reține apa, fiind dotat cu un canal de drenare a apei.

Plafonul este un punct de interes, mai ales pentru instalația electrică, astfel, acoperișul containerelor de locuit este prevăzut cu instalație electrică. Ea se poate face identic și pentru celelalte camere suprapuse, dacă este vorba de un duplex sau un cămin dat spre închiriere. În funcție de destinația acestora, containerele pot fi decorate cu lemn, cărămidă aparentă, cu pereți din rigips sau cu spoturi și corpuri de iluminat elegante.

Avantajele acestor containere de locuit sunt ușurință de amplasare în spații retrase, dar cu terasamente amenajate, cum ar fi cele în zone rurale sau agricole, dar și relocarea prin utilaje speciale. Echipa noastră dispune de mașini speciale și personal calificat pentru relocari rapide.