Bine ați venit la terminalul de containere Frumușani, situat în județul Călărași! Suntem lideri în furnizarea de soluții de transport și stocare prin intermediul containerelor maritime, oferind servicii de vânzare și închiriere containere maritime pentru clienții noștri din diverse industrii și domenii.

Servicii oferite:

Vânzare containere maritime: Oferim o gamă variată de containere maritime. Acestea sunt disponibile atât în variante noi, cât și second-hand, pentru a satisface nevoile și bugetele diverse ale clienților noștri.

Închiriere de containere: Pentru proiecte temporare sau nevoi de stocare pe termen scurt, oferim servicii de închiriere flexibile și convenabile pentru containere. Indiferent dacă aveți nevoie de containere pentru depozitare, transport sau alte scopuri, suntem aici pentru a vă oferi soluții adaptate nevoilor dvs.

Personalizare și modificare: Nevoile clienților noștri sunt diverse, de aceea oferim servicii de personalizare și modificare a containerelelor în funcție de cerințele specifice. De la instalarea de uși suplimentare, la adăugarea de ferestre sau ventilare, suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați containerele în spații funcționale pentru diverse scopuri.

Transport și logistică: Pentru a asigura o experiență completă și fără griji, oferim servicii de transport și logistică pentru containere maritime. Înțelegem importanța livrării rapide și sigure a containerelor maritime, astfel încât să puteți să vă concentrați pe proiectele dvs. fără să vă faceți griji în privința logistică.

De ce să alegeți PrimeBox ?

Experiență și fiabilitate: Cu o experiență vastă în industria containerelelor, suntem partenerul de încredere pentru clienții noștri, oferind servicii fiabile și de înaltă calitate.

Flexibilitate și adaptabilitate: Nevoile dvs. sunt unice, iar noi suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și flexibile pentru a satisface cerințele dvs. specifice.

Calitate și siguranță: Toate containerele noastre sunt supuse unor riguroase standarde de calitate și siguranță, astfel încât să puteți avea încredere că veți primi produse de cea mai înaltă calitate.

Odată cu achiziția unui container, vă punem la dispoziție gratuit următoarele servicii:

Logistică

Oferim numeroase soluții de logistică a containerelor maritime în toată țara.

Proiectare

Proiectarea planului este gratuită odată cu achiziția unui container maritim.

Consultanță

Oferim consultanță tehnică și realizăm proiectul împreună cu dumneavoastră.

Galerie foto.

Galerie foto

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!