Containere monobloc de vanzare

Containerele sunt realizate din structură metalică ușoară, iar pereții și acoperișul sunt izolate folosind panouri sandwich de 40-80mm grosime, asigurând protecția termică, pardoseală are stratul finit din covor PVC de trafc greu, sudată la îmbinări, lipit pe placă OSB de 22mm, de rezistență ridicată și rezistentă la apă.

Containerele monobloc au planșeul alcătuit din tablă zincată dublu fălțuită de 0,5 mm, vată minerală de sticlă cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm și linoleum PVC pentru trafic intens. Rezistanta portantă este de 400 kg/m2.

Acoperișul este alcătuit din tabla zincată dublu fălțuită de 0,5 mm, cu membrană hidroizolatoare, vată minerală cu norma C1 100 mm, pal melaminat de 18 mm, pe o structură metalică profilată la rece prevăzută cu un canal de drenare a apei.

Ele pot veni direct echipate cu o serie de utilități incluse, cum ar fi spațiu sanitar, (cu toaletă, chiuvetă, WC, dus, instalație sanitară), instalație electrică personală, tâmplărie PVC, podea de trafic intens. Ele mai pot fi separate cu tâmplăria PVC, pentru a crea holuri, săli de așteptare sau zone de pază.

Acestea sunt foarte practice, ieftine, rezistente și foarte rapid de amplasat, reducând mult din timpul clasic de lucru pentru crearea unui birou sau a unui depozit.

Containerele monobloc reprezintă soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră și sunt întâlnite în majoritatea întreprinderilor de succes atât din țară cât și din întreaga lume.

Galerie foto.

Galerie foto

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!