Containerele sanitare, se realizează la comandă, astfel încât fiecare produs să se adapteze fiecărui client în parte, și din punct de vedere al dotărilor acestea se fac la cererea clientului. Unitățile se caracterizează printr-o construcție sudată, asigurând robustețea și rezistență în timp, iar termoizolația este asigurată de folosirea de panouri sandwich cu spumă poliuretanică de 60mm grosime, atât la pardoseala cât și la pereți și acoperiș, asigurând astfel un înalt grad de protecție termică.

Containerele sanitare sunt construite cu dimensiuni prestabilite sau executate în funcție de cerințele dumneavoastră și sunt încăperi ce oferă confortul necesar unor grupuri sanitare moderne.

Dacă doriți să comandați un container de sanitar trebuie să știi că acestea au:

O structură eficientă ce permite supraetajarea acestora de până la 4 etaje ( clădire de containere cu 4 nivele);

Containerul sanitar pot fi construit la comandă, se pot mobila, se poate compartimenta și poziționă cu elemente sanitare complete că wc, chiuveta, dus, mașină de spălat în interiorul acestora;

Containerele sanitare pot fi optimizate conform funcționalității dorite și spațiului pe care îl aveți la dispoziție, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora în diverse locații;

Containerul sanitar oferă confort ridicat prin faptul că sunt termoizolate și hidroizolate, oferind clienților un cadru similar unui grup sanitar dintr-o locuință clasica.

Prețurile containerelor sanitare sunt accesibile, permițând clienților optimizarea costurilor.

La cerere, containerele sanitare pot fi utilate. Containerele sanitare pot avea chiuvetă, WC și cabine de dus. Containerele sanitare wc pot fi compartimentate și dotate cu aparate de climatizare sau pot avea orice alte dotări, conform cu cerințele dvs. Containerele sanitare au structură asamblată prin sudură, o grosimea minimă a cadrelor de 5mm, ceea ce asigura robustețea și rezistență în timp.

Containerele sanitare cuprind un număr variabil de cabine de dus complete, instalație electrică protejată de umezeală, perdea sau uși individuale, ferestre cu geam termopan oscilobatant. Putem realiza orice configurație și mărime aveți nevoie pentru containere sanitare / grupuri sanitare.

Containerele WC sunt dotate cu cabine WC complete, pisoare, lavoare, robinete apa rece și caldă, boiler electric, instalație electrică adaptată umezelii, ventilație, oglinzi, rafturi, suport prosop, savoniere, canalizare, etc.