Un container de apă uzată poate fi instalat pe un șantier de întreținere, renovare sau reconstrucție pentru aruncarea apei uzate în fosă septică sau containerul de apă uzată.   Un recipient cu fosă septică este o opțiune excelentă de utilizat atunci când sit-ul nu poate fi conectat la infrastructura publică.

Un recipient cu fosă septică poate fi, de asemenea, instalat direct sub un birou și un container sanitar. Aceasta înseamnă că apă uzată (canalizare sau canalizare) din container este aruncată direct la rezervor, fără a fi necesară conectarea containerului la infrastructura publică. Un recipient cu fosă septică instalat sub un birou și un container sanitar este echipat cu pași integrați, dacă este nevoie.

Mărimea containerelor noastre pentru fosa septică variază între 8 și 30 ”(3 m și 9 m) / 2300-8300 l, dar fabricăm containere personalizate în funcție de nevoile clienților. Avem containere de fose septice fără izolare, precum și cu izolație și încălzire. Conectorii care conectează apele uzate la container sunt conectori standard, astfel încât conectarea acestora este simplă și ușoară. Containerele sunt golite fie prin aspirarea apei uzate din orificiul de evacuare deasupra, fie prin utilizarea robinetelor de scurgere din partea inferioară a containerului.

Este posibilă împărțirea fosei septice în două compartimente. Unul dintre ele este destinat eliminării apelor uzate, iar celălalt poate fi umplut cu apă dulce. Apa este transferată cu o pompă de apă, de exemplu, într-un container sanitar sau container birou. Această soluție face că containerele de birou și containerele sanitare să fie complet autosuficiente și independente, care pot fi instalate în locații fără apă publică și sisteme de canalizare.

Galerie foto.

Galerie foto

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!