Construcțiile realizate din containere sunt la ora actuală cea mai rentabilă soluție pentru a obține un spațiu utilitar ce oferă tot confortul necesar. Datorită modularității elementelor folosite, ele pot fi asociate și extinse în cele mai variate moduri, cu aplicabilități practice diverse. Pot fi cabine de pază, sediu de birouri sau administrativ, organizare de șantier, magazin, atelier și chiar locuință personală

Construcțiile realizate din containere sunt la ora actuală cea mai rentabilă soluție pentru a obține un spațiu utilitar ce oferă tot confortul necesar. Datorită modularității elementelor folosite, ele pot fi asociate și extinse în cele mai variate moduri, cu aplicabilități practice diverse. Pot fi cabine de pază, sediu de birouri sau administrativ, organizare de șantier, magazin, atelier și chiar locuință personală. Pot fi conectate la utilități, pot fi dotate cu instalații sanitare și sisteme electrice, reușind să ofere toate facilitățile necesare exigențelor noastre actuale de viețuire.

Care sunt principalele avantaje ale construcțiilor din containere modulare?

Datorită calităților lor deosebite, aceste construcții sunt din ce în ce mai apreciate. Iată care sunt principale motive:

 • fiind realizate din elemente prefabricate, timpul de montare și aducere la varianta optimă de folosire este unul foarte scurt;
 • pentru că se pot demonta sunt ușor de transportat;
 • costrucțiile realizate din aceste materiale oferă tot confortul necesar, indiferent de anotimp;
 • pot îndeplini funcții diverse;
 • datorită modularității, oferă posibilități diverse de personalizare, extindere și înălțare;
 • având o structură robustă sunt rezistente în timp;
 • sunt rezistente la foc, intemperii;
 • materialele din care sunt realizate sunt ecologice și reciclabile;
 • costul de achiziție este unul foarte mic.

Cele mai des solicitate tipuri de astfel de construcții sunt: cabinele de pază, containerele birou, containerele organizare de șantier, containerele unitate de alimentație, containere locuință.

Posibilitatea montării și demontării ușoare a modulelor face din aceste construcții un produs ușor și ieftin de transportat. Datorită variantelor disponibile, pot fi asamblare și realizate  clădiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, cu scară de acces la exterior sau cu scară interioară, cu holuri, încăperi compartimentate, săli speciale, bucătărie, baie.

Așadar, există toate motivele pentru a care să alegem acest tip de construcții. Beneficiile pentru utilizatori sunt imediate, iar investiția este una cât se poate de rentabilă pe termen mediu și lung.

De ce să alegem o casă realizată din containere modulare?

Prețurile destul de ridicate ale construcțiilor standard pe structură din beton cu zidărie sau cele realizate pe structură din lemn sau metal, fac uneori dificilă posibilitata de a ne bucura de o astfel de casă prea curând. În aceste condiții alternativa de a realiza o locuință din containere, modifică perspectiva și aduce visul de a avea propria locuință mult mai aproape de momentul prezent. În plus, acest stil de locuință este chiar la modă.

Având în vedere faptul că acest tip de construcții necesită o fundație mult mai mică și au nevoie de o autorizație de construcție temporară, ele pot fi o variantă ideală pentru a beneficia rapid și cu costuri minime, de un spațiu confortabil în care să locuim. Datorită structurii de rezistență și soluțiilor de îmbinare impecabilă și grație posibilității de a dispune de instalații electrice și sanitare de cea mai bună calitate, ele sunt ce mai bună alterntivă la varianta clasică de casă. În plus montarea și exploatarea se poate realiza în cel mai scurt timp posibil.

Casele prefabricate bazate pe structură din oțel ușor, realizate de Cabine Containere oferă fiabilitate, rapiditate în execuție, siguranță și funcționalitate, la prețuri extrem de mici. Resistența oțelului zincat folosit pentru producerea elementelor de construcție este mult superioară materialelor conventionale, oferind un grad mare de protecție împotriva  cutremurelor, umezelii și incediilor.

Printre avantajele alegerii acestui tip de locuință amintim:

 • posibilitate de execuție în cel mai scurt timp cu putință, incomparabil mai mic decât cel necesar realizării oricărui alt tip de construcție clasică și convențională
 • au costuri de achiziție destul de mici
 • este o construcție ecologică și reciclabilă
 • poate fi mutată în altă parte dacă dorim acest lucru
 • poate fi structurată și compartimentată conform preferințelor proprietarilor
 • oferă maximum de confort necesar.

Acest tip de casă din containere oferă toate facilitățile unei locuințe actuale și poate fi o soluție atractivă pentru toți cei care doresc să-și realizeze mai repede visul de a avea o locuință.

De ce să alegeți construcțiile din containere de la Cabine Containere?

Compania oferă clienților cele mai noi și mai adaptate soluții de pe piața producerii, furnizării, transportului și montajului de cabine și containere prefabricate din metal. Toate produsele furnizate respectă cele mai exigente standarde naționale și internaționale din domeniu. Prin experiența acumulată în cei peste 18 ani de activitate, a realizat proiecte diverse, care s-au bucurat de aprecierea clienților din cele mai diverse domenii de activitate.

sursa Capital.ro

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!

Citiți în continuare: