Reprezintă soluția la îndemâna oricui pentru spațiu necesar.

Din punct de vedere tehnic, containerele modulare se caracterizează printr-o construire robustă , având structura de rezistenta realizată din tablă de minim 3 mm grosime, asamblată prin sudură, asigurând astfel rigiditatea structurii metalice și posibilitatea mutării acestor containere modulare fără a se deteriora sau contorsiona.

Termoizolarea completă, oferă un grad ridicat de protecție termică și fonică, având consumuri minime cu încălzirea respectiv răcirea spațiilor astfel obținute, containerele modulare având pardoseala, pereții și acoperișul complet termoizolate cu panouri sandwich tristrat tabla-spumă poliuretanică – tablă, de minim 60mm grosime asigurând un coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC și având culoarea alb-gri ral 9002.

Domeniile de folosință sunt multiple, astfel, putem folosi containerele modulare ca containere dormitor, containere birou, containere de pază, containere vestiar sau containere sanitare

Domeniile nu se opresc aici, ele având o multitudine de întrebuințări în diverse domenii.

De asemenea, prin unirea containerelor modulare se obțin spații largi, deschise, cu sau fără pereți despărțitori, astfel pot fi săli de ședință, cursuri, puncte de prim ajutor, sau containere de locuit. Diverse modele de containere sanitare simple sau combinate cu posibilități multiple de dotare și echipare

Una din întrebuințările frecvente o reprezintă containere de locuit, case din containere, unde asamblând două, trei sau mai multe containere modulare se obține spațiul necesar fiecăruia, în funcție de necesități și posibilități putem adapta ofertele noastre astfel încât să ne încadrăm în ceea ce vă doriți. Oferte de preț de containere modulare de locuit, găsiți pe pagina noastră de prețuri containere.

Modelele pot fi dotare cu instalație electrică, având posibilitatea să le personalizați, atât din punct de vedere al realizării ei, cât și din punct de vedere al puterii instalate.

Pardoseala are stratul finit din covor PVC de trafic greu (Tarchett) având astfel garanția că în timp aceasta nu se va deteriora și nu va avea modificări de textură, culoare sau alte deteriorări ce ar produce necesitatea schimbării ei premature.

Ținând cont ca aceste containere modulare le realizăm pentru vânzare, sunt containere de vânzare , le putem personaliza și dota cu tot ceea ce aveți nevoie, astfel încât spațiul și destinația lor sa fie perfect adaptată la ceea ce aveți nevoie.

Cerere acum o ofertă personalizată

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0732 414 946 sau trimite-ne o cerere personalizată pentru o cotație rapidă de preț!

Citiți în continuare: